خرید گالن مخصوص روغن خوراکی | بهترین گالن انواع روغن خوراکی
فروش گالن پلاستیکی مخصوص روغن خوراکی
خرید دبه های 20 لیتری پلاستیکی مخصوص انواع روغن های خوراکی از فروشگاه آنلاین پویا پلاست. در صورت عدم درج قیمت محصول با کارشناسان بخش بازرگانی تماس حاصل فرمایید.
تولید گالن 20 لیتری مخصوص روغن خوراکی
شرکت پویا پلاست گالن های 20 لیتری متنوعی بمنظور مصارف خاص در انواع صنایع تولید می کند. یکی از صنایعی که بسته بندی محصول از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، صنایع تولید کننده روغن های خوراکی می باشند.
به همین جهت بعد از بررسی های متعدد تیم تحقیق و توسعه مجموعه پویا پلاست، اقدام به تولید گالن پلاستیکی مخصوص روغن خوراکی کرده ایم. به یاری خداوند بزرگ سالهاست که توانسته ایم نیاز صنایع بزرگ فعال در حوزه تولید روغن های خوراکی را با تولید گالن 20 لیتری مخصوص روغن خوراکی تامین کنیم.
ویژگی گالن روغن خوراکی
- استحکام بسیار بالا در مقابل وزن روغن های خوراکی
- رنگ بندی کاملا اصولی گالن
- محافظت فوق العاده عالی در مقابل نور خورشید
- درب کاملا مقاوم و محکم در مقابل ریزش و روندگی
- قدرت تحمل زیاد گالن های بمنظور انبار و چیدمان
- امکان ثبت سفارش بصورت تناژ و تحویل در سریع ترین زمان ممکن
خرید گالن مخصوص روغن خوراکی
فروش گالن برای روغن خوراکی بصورت سفارشات خرد و تناژ در پویا پلاست امکان پذیر است. از آنجایی که روغن های خوراکی بعد از تولید وسیع باید انبار شوند. همچنین برخی از صنایع دیگر که برای تولیدات خود به انواع روغن خوراکی همچون سویا، مایع، آفتاب گردان و.... نیاز دارند، بسته بندی کاملا متفاوتی نسبت به بسته بندی برای مصارف خانگی دارند.
به همین جهت گالن 20 لیتری مخصوص روغن خوراکی با آخرین تکنولوژی های روز دنیا زیر نظر متخصصین حرفه ای تولید و روانه بازار مصرف می شود.
موارد مصرف و کاربرد گالن پلاستیکی مخصوص روغن خوراکی
- در صنعت تولید روغن نباتی به منظور انبارش و نگهداری روغن های تولید شده
- در صنعت تولید روغن های مایع خوراکی از جمله روغن پخت و پز، روغن سرخ کردنی و...
- در صنعت تولید روغن سویا به جهت درجه بالای حساسیت این نوع روغن به عوامل محیطی همچون نور خورشید، باید از گالن مخصوص روغن سویا خوراکی استفاده شود.
- فعالین حوزه صنعت تولید روغن زیتون از گالن 20 لیتر پلاستیکی مخصوص روغن خوراکی برای نگهداری استفاده می کنند.
- صنایع تولید کننده روغن کنجد برای بسته بندی های عمده و نگهداری در انبار
چرا هر نوع روغن خوراکی باید گالن مخصوص داشته باشد؟
هر روغنی با توجه به ساختمان شيميايی خاص، دارای واکنشهای مختلف در برابر عوامل محيطی می باشد و نهايتا آنچه که مسلم است بستهبندی روغنهای خوراکی عامل بسيار مهم در به تعويق افتادن کاهش کيفيت در طعم و بو و مزه روغن می باشد.
بدين منظور برای به حداقل رساندن اين تغييرات بهتر است براي روغن زيتون ظروف شيشهای، براي روغن سويا از ظروف رنگی، و پلی اتيلن با آفتابگردان از ظروف پلی اتيلن با دانسيته بالا استفاده گردد.
گالن مخصوص روغن خوراکی باید چه ویژگی داشته باشد؟
با توجه به حساسیت و اهمیت بالای روغن هایی که در دسته بندی مواد غذایی پر مصرف قرار دارند، شرایط نگهداری خاص خود را دارند. روغن های خوراکی بعد از طی فرآیند تولید باید بسته بندی شده و برای توزیع یا نگهداری به انبارها ارسال شوند. روغن های خوراکی مانند روغن خوراکی سویا، روغن مایع سرخ کردنی، روغن پخت و پز و.... که در فروشگاه در بسته بندی های بطری های کوچک بیشتر دیده می شوند، برای مصارف خانگی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.
در صنایع دیگر که از روغن های خوراکی بصورت عمده و در حجم های بالا استفاده می شوند، مثل آشپزخانه های صنعتی، کیترینگ ها، هتل، تالارها و.... قطعا از بسته بندی های بزرگ استفاده می کنند و کارخانه های تولید کننده روغن، از گالن های 20 لیتری مخصوص برای پر کردن روغن و فروش به بخش صنایع غذایی بزرگ استفاده می کنند.
با توجه به این موضوع در تولید گالن ها باید نکات بسیاری مدنظر قرار داده شود، همچون: استفاده از بهترین مواد اولیه با کیفیت، رعایت تمامی اصول بهداشتی در فرآیند تولید، استفاده از خط تولید مکانیزه و دخالت هر چه کمتر عامل انسانی، رعایت کلیه اصول نگهداری مثل استفاده از لایه محاف در گالن برای مقابله با نور خورشید و دیگر عوامل محیطی، عدم نفوذ هر گونه آلودگی به داخل گالن. تمامی موارد گفته شده همگی از مهم ترین اصول در تولید گالن مخصوص روغن خوراکی می باشند.
مطالعه کنید:صفرتاصد تزریق پلاستیک
عوامل اثرگذار در ماندگاری روغن های خوراکی چیست؟
روغنهای خوراکی از ترکیبات مختلفی تشکیل شدهاند که هر یک از آنها در کیفیت و ماندگاری روغن نقش دارند. بهعنوانمثال، اسیدهای چرب اشباعشده و غیراشباع در روغنهای مایع، نقش مهمی در مقاومت روغن در برابر اکسیداسیون دارند.
بستهبندی روغن مایع نیز بر کیفیت و ماندگاری آن تاثیر میگذارد.
روغن خوراکی بههیچعنوان نباید در تماس با هوا قرار گیرد، بنابراین اگر حتی لحظهای در ظرف روغن باز بماند، اکسیژن، اسیدهای چرب غیراشباع را در روغن افزایش میدهد و باعث تغییر طعم و رنگ آن خواهد شد.
نور خورشید سبب اکسیداسیون روغن و تغییر طعم و رنگ آن میشود. برای جلوگیری از خرابشدن روغن، باید آن را در مکانی دور از نور خورشید قرار دهید یا از ظروف تیره و کدر برای نگهداری استفاده کنید.
دمای بالا باعث اکسیداسیون روغن و کاهش کیفیت آن میشود، بنابراین باید روغن را در دمای اتاق نگهداری کنید و پس از پختوپز در درجۀ حرارت بالا، آن را دور بریزید.